Foto: spaldicka
Klasika z dobre vyzretých banánov zo špaldovej múky... voňavá... zohreje vás nielen cez upršané dni ;-).
20-25
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
1/2 hrnčeka |
|
1 hrnček |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 bal. |
|
1/2 hrnčeka |
|
1/2 hrnčeka |
|
za hrsť pomleté |
|
4 ks malé prezreté |
|
1 PL |
|
Postup
-
1
Banány roztlačíme vidličkou. V miske zmiešame suché zmesi (múku preosejeme), pridáme banány, orechy dobre vymiešame.
- 2
Svetlé cesto vylejeme na stredný pekáčik vystlaný s PNP. V 1/3 cesta vymiešame preosiate kakao a tmavé cesto navrstvíme na svetlé.
- 3
Dáme do vyhriatej rúry na 180°C pečieme 30-35 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja ho robievam na strednom pekáčiku Tescoma, ktorý má rozmery cca 37x37 cm ;-).
A teší ma, že Ti chutia špaldové mňamky. Je to zdravé a chutné :-).