Postup
-
1
Baklazany nakrajame na kolieska,posolime a nechame odkvapkat.Jednotlive platky baklazanov obalime v muke a oprazime na rozpalenom oleji do zlatova.
- 2
Oprazeny baklazan prekladame papierovymi obruskami aby sme ho zbavili prebytocnej mastnoty.Potom nahusto povarime rozdrvene paradajky a dochutime ich podla potreby.
- 3
baklazany kladieme do zapekacej misky jednotlivo.Tvorime vezicky a to vzdy v poradi : baklazan,paradajky,mozarella a bazalka.Opakujeme asi v styroch vrstvach.Nasledne 10.minut pecieme v rure rozpalenej na 210 stupnov Servirujeme zaliate paradajkovou omackou a s listkami bazalky a postruhanym syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu