. .. .. .. .. .. .
. .

Pochutka s kyslou kapustou - RECEPT 3639

Irena K. (Iriska13) ID 14906
.
Oblasť: Veľký Krtíš
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.4.2007
Naposledy: 19.11.2023 7:05
Aktualizácia: 2.10.2020 17:49
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 104
RODINNÉ FOTOGRAFIE 305
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 11
RECEPTY 6
NÁVODY 1

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Pochutka s kyslou kapustou


[ recept č. 3639 zo dňa  ]


Pochutka s kyslou kapustou


POTREBNÉ PRÍSADY

Bravcova krkovicka udena (moze byt aj udene kolienko), bravcove pliecko, kapusta, zemiaky, korenie cierne mlete, vegeta, sol.

POSTUP PRÍPRAVY

Do vacsieho hrnca vlozime udene maso spolu so surovym, kapustu. Okorenime, pridame vegetu a sol. Zalejeme vodou tak do 3/4 hrnca a varime na miernom ohni ako klasicku kapustnicu. Zemiaky osupeme a nakrajame na velke kusy. Ked je maso makke, vyberieme ho von. Do hrnca kde sa varilo maso vlozime nakrajane zemiaky. Varime ich kym nezmaknu. Ked su zemiaky hotove, dame ich na tanier spolu s masom a kapustou ktora je spolu so zemiakmi ako priloha. Toto jedlo ja naozaj velmi chutne, kapusty a zemiakov musi byt viac lebo sluzia ako priloha. Tento recept varila manzelova stara mama a dodnes toto jedlo zboznuje. Dobru chut........
<< Domáca živánska | Pochutka s kyslou kapustou | Falošné Tiramisu,alebo najlepšia torta bez pečenia. >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (20.1.2013, 16:56)
zaujímavé....skúsime (jidlo) (jidlo) (jidlo) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Mária B. (Ria52) ID 217005 (15.1.2013, 11:25)
Ako sa uvaria tie zemiaky lebo ja mam skusenost ze zemiaky v kyslej kapuste stvrdnu a zle sa varia.
ODPOVEDAŤ
Irena K. (Iriska13) ID 14906 (20.1.2013, 16:51)
..uvaria, síce troška dlhšie, ale aj tak treba davať pozor. Ja vždy koštujem kedy stačí :-$ (L)
ODPOVEDAŤ
Estera L. (saxinka) ID 14692 (22.1.2008, 19:19)
Ahojte :-$, môžem potvrdiť, že to je baštaaa,
Robievam to aj ja, len niekedy miesto údenej krkovičky dám klobasu.
Môže sa to podávať aj s chlebikom
(jidlo)
ODPOVEDAŤ
Jana N. (nana88) ID 27416 (22.1.2008, 18:35)
jaj toto bola bašta (jidlo)nič nezostalo, ďakujem za tip (Y) (Y)

Janka
ODPOVEDAŤ
Irena K. (Iriska13) ID 14906 (23.1.2008, 15:59)
|:o) (hello) |:o)
ODPOVEDAŤ
Irena K. (Iriska13) ID 14906 (18.1.2008, 16:13)
.....aj teraz cítim ako to krásne rozvoniava :-$ :-$ :-) :-) :-$ :-$a ešte lepšie to chutí...... (zajic) (zajic) (zajic) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu