Kuracie soté so zeleninou, FOTORECEPT
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracie prsia
300
g
zeleniny podľa chuti
grilovacie korenie
soľ
1
PL
solamyl
ryža ako príloha
olej
postup
1.
Kuracie mäsko si nakrájame na tenké rezance. Pridáme troška oleja, osolíme a okoreníme.
2.
Pripravíme si zmes zeleniny. Môže byť aj mrazená.
3.
Mäso podusíme na troche oleja. Pridáme zeleninu a podlejeme troškou vody. Necháme dusiť.
4.
Lyžicu solamylu si rozmiešame v troške vody a keď už sú mäso aj zelenina mäkké, zahustíme ich. Na záver ešte podľa chuti dosolíme. Ako príloha sa najviac hodí ryža.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
helkahelenka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.