Rebarborová štrúdľa
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
lístkové cesto
500
g
rebarbora
200
g
kryštálový cukor
5
PL
strúhanka
1
ks
vajce
mletá škorica
citrónová kôra
práškový cukor
postup
Najskôr umyjeme rebarboru a potom ju nakrájame na malé kúsky. Premiešame ju s kryštálovým cukrom, mletou škoricou a citrónovou kôrou. Cesto vyvaľkáme a potrime ho olejom s posypeme strúhankou. Na vyvaľkané cesto položíme rebarboru a zavinieme ju do štóle. Napokon ju potrieme vajíčkom, ktoré sme vymiešali. Štrudlu položíme na vymastený plech a lebo plech, ktorý sem vystlali papierom na pečenie. Pečieme ju pri teplote 180 stupňov asi 35 minút. Nakoniec ju ešte horúcu posypeme cukrom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.