Studený piškótik
5
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
balíčky
dlhé piškóty
1
balíček
šľahačka DrOetker
150
ml
vychladené mlieko
1
téglik
smotanová nátierka, alebo mascarpone
1
šálka
šťava z kompótu podľa chuti jahody, marhule, maliny
trochu
dekor DrOetker čokoládová ryža
1
balíček
vanilínový cukor DrOetker
postup
1.
Podľa návodu pripravíme šľahačku Dr.Oetker, pomaly primiešame smotanovú nátierku a vanilínový cukor. Vyšľaháme spolu do tuha.
2.
Do nádoby naukladáme piškóty, ktoré polejeme šťavou z kompótu a natrieme celú vrstvu piškót pripravenou šľahačkovou zmesou.
3.
Znova dáme vrstvu piškót, polejeme a natrieme vrstvou šľahačky. Povrch posypeme kakaom a ozdobíme čokoládovou ryžou decor Dr.Oetker.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.