Rebarborový koláč
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Na cesto
1
balíček
prášok do pečiva
1
hrnček
hladká múka
1/2
hrnček
práškový cukor
3/4
hrnček
mlieko
2
ks
vajce
1/2
hrnček
maslo
Na posypanie
1/2
hrnček
maslo
1
hrnček
polorubá múka
1/2
hrnček
kryštálový cukor
1
balíček
škoricový cukor
5
ks
rebarbora
tuk
postup
Všetky suroviny na prípravu cesta romixujeme spolu. Vznikne nám tekutejšie cesto. Na panvici pomaly rozohrejme maslo, pridáme múku a cukor a pripravíme posýpku. Cesto vylejeme do vymasteného pekáča, položíme rebarboru a posypeme posýpkou. Napokon ho posypeme škoricovým cukrom a pečieme pri teplote 180 stupňov asi 40 minút.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.