Ovocno – pšenová kaša
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
pšeno
1
štipka
soľ
1
PL
olej
600
g
zavárané broskyne
1
PL
kryštálový cukor
1
téglik
biely jogurt
1
KL
škorica
med
vlašské orechy
postup
1.
Pšeno sparíme horúcou vodou a uvaríme podľa návodu spolu so štipkou soli a lyžicou oleja. Potom necháme vychladnúť. Zavárané broskyne prekrojíme a krátko podusíme s trochou vody a cukru, potom ich necháme vychladnú.
2.
Pšeno zmiešame spolu so škoricou, jogurtom a medom. Na spodok pohára so stopkou dáme pripravené pšeno, naň pridáme vrstvu broskýň a opäť navrstvíme pšeno. Napokon vložíme do chladničky a necháme vychladnúť. Pred podávaním posypeme vlašskými orechmi.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.