FOTORECEPT: Perníková torta bez cukru
35
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
hrnčeky
špaldová múka
2
ks
vajce
1
hrnček
mlieko
1/2
hrnček
olej
1
ks
vanilkový cukor
1
ks
prášok do pečiva
3
PL
med
1
ČL
perníkové korenie
Plnka
100
g
70% čokoláda
1
ks
kyslá smotana
1
ks
bielok
1
PL
med
mandľová aróma
1
ks
šľahačka v prášku
postup
1.
Zo všetkých surovín vymiešame cesto, upečieme pri 180 st. C asi 20 min.
2.
Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu, pridáme smotanu, arómu, med a zľahka primiešame sneh z bielka.
5.
Podľa návodu na obale si ušľaháme šľahačku, ktorú nanesieme na jahody. Zdobila som lúpanými mandľami.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.