Kokosový koláč Rafaelo
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
1
hrnček
práškový cukor
1
hrnček
vlažné mlieko
2
hrnčeky
polohrubá múka
1
balíček
prášok do pečiva
1/2
hrnček
olej
2
ks
vajce
Na posypanie
1/2
hrnček
práškový cukor
1
hrnček
kokos
Na vrch
1
téglik
šľahačková smotana
čokoláda
postup
Pripravíme si cesto zo všetkých prísad naň určených. Pripravené cesto nalejem na plech a hneď na vrch cesta ešte pred upečením dáme posýpku. Pečieme a po upečení ešte za horúca nalejeme na koláč smotanu, ktorú sme pred tým vyšľahali. Po vychladnutí môžeme poliať trochou čokolády.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.