Fotorecept: Bravčové mäso na zelenine a ryža
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčová krkovička
1
ks
cibuľa
2
PL
olej
250
g
zmes mrazenej zeleniny
2
PL
hladká múka
1
KL
domácej vegety
1
podľa chuti
soľ
1
ČL
rasca, čkorenie
2
poháre
ryža
3
poháre
voda
2
KL
soľ
1
ks
malá cibuľa
postup
2.
Na oleji orestujeme pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, posolíme, okoreníme ho a prudko opečieme.
3.
Podlejeme ho vodou a podusíme do mäkka. Pridáme zeleninu a spolu ešte podusíme desať minút.
4.
Poprášime múkou, dobre premiešame a dolejeme vodou, aby sme mali dostatok šťavy.
5.
Ryžu dobre umyjeme, Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme ryžu, osolíme, dáme vegetu a zalejeme vodou. Privedieme do varu a zakryté dáme do rúry na 180 st. na 40 min.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.