FOTORECEPT: Okrúhly perník
9
porcií
64
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
hladká múka
1
ks
vajce
60
g
hnedý cukor
3
KL
džemu podľa špajzy
1/2
balíček
kypriaceho prášku do perníka
1
KL
škorica
1
PL
kakao
50
ml
olej
200
ml
mlieko
2
dl
pohár ovocia ja som dala zavárané egreše
postup
1.
Všetky suroviny okrem ovocia si dáme do misy(aj džem)....ja ešte na foto nemám mlieko a olej
4.
Ja som teflónový plech vymastila maslom a nedávala som žiadnu múku na vysypanie..Kedže v perníku bol aj olej perník sa mi krásne krájal a vôbec sa nelepil na plech. Odporúčam si kúpiť kvalitný plech u mňa sa ešte nestalo, že by sa niečo naň prilepilo
6.
Kto chce môže si ešte dať na vrch džem a ozdobiť..ale aj bez toho je perník šťavnatý, nie je veľmi sladký a nám veľmi chutí. Dobrú chuť
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
plotas
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.