Karfiolové karbonátky s údeným mäsom
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
hlávková kapusta
1
ks
karfiol
150
g
údené mäso
60
g
krupica
4
ks
žemľa
3
ks
vajce
100
g
strúhanka
50
g
hladká múka
150
g
tuk na vyprážanie
podľa chuti
soľ,mleté čierne korenie,mlieko
postup
1.
Kapustu a karfiol uvaríme v osolnej vode do polomäkka a necháme vychladnúť.Mäso pokrájame nadrobno,pridáme krupicu,v mlieku namočenú a vytlačenú žemľu,vajcia,posekanú kapustu a karfiol.
2.
Všetko osolíme,okoreníme a vymiešame.Rukou sformujeme karbonátky,obalíme v strúhanke zmiešanou s hladkou múkou a na horúcom tuku opražíme do ružova.Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.