FOTORECEPT: Cestoviny s pórovou omáčkou a kuracím mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
kuracie prsia
1
ks
cibuľa
1
ks
pór
1
ČL
čierne korenie
1/2
ČL
soľ
1
ks
tavený syr v črievku
300
ml
smotana na varenie
postup
1.
Kuracie mäso nakrájame, osolíme, okoreníme a pripravíme na panvici na cibuľke s troškou oleja.
2.
Do menšieho hrnca dáme trochu oleja. Pridáme pór nakrájaný na kolieska, podlejeme vodou (cca 1dcl) a podusíme do mäkka.
3.
Pridáme mäso, tavený syr a smotanu na varenie. Môžme trochu zahustiť múkou alebo solamylom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vendelincok
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.