Hovädzie kúsky s hráškom
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hovädzie mäso
150
g
cibuľa
150
g
hrášok
2
ks
mrkva
2
strúčiky
cesnaku
trochu
hladká múka
2
KL
horčica
trochu
mäsový vývar
1
KL
vegeta
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Hovädzie mäso umyjeme, osušíme, pokrájame na kúsky a dochutíme korením. Obalíme ich v hladkej múke a opražíme na rozpálenom oleji z oboch strán.
2.
Opečené mäso vyberieme a v šťave opražíme nadrobno nasekanú cibuľu. Mäso vrátime naspäť, podlejeme vývarom, prikryjeme a na miernom ohni dusíme domäkka.
3.
Nakoniec pridáme hrášok a nadrobno nakrájanú mrkvu. Dochutíme soľou, korením, vegetou a horčicou. Omáčku zahustíme múkou a povaríme približne 2 minúty. Podávame s varenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.