Datle v čokoláde
8
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
datle
30
g
mandle
Poleva
100
g
čokoláda na varenie
50
g
stužený tuk
20
g
pistácie
20
g
mandle
postup
1.
Každú datľu rozkrojíme po dĺžke a vyberieme kôstku (v obchode sa dajú kúpiť aj vykôstkované) a nahradíme ju pripravenou celou mandľou. Ďatle troška stlačíme, aby sme mandľu uzavreli.
2.
Nad vodným kúpeľom roztopíme čokoládu s tukom. Pripravené datle máčame do čokolády, buď obalíme iba polovičku alebo aj celú datľu. V miskách si pripravíme nasekané mandle a pistácie. Podľa chuti obaľujeme datle v orieškoch a položíme na papier na pečenie stuhnúť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.