FOTORECEPT: Domáca krtková torta
nízka
náročnosť
ingrediencie
230
g
hladká múka
180
g
práškový cukor
2
ks
vajce
2
PL
kakao
150
ml
olej
200
ml
mlieko
1
balíček
prášok do pečiva a rumová aróma
2
ks
smotana na šľahanie
Plnka
2
PL
práškový cukor
2
balíčky
smeta-fix
Na formu
3
ks
banán
postup
1.
Vajcia zmiešame najskôr s cukrom, potom pridávame postupne múku (zmiešanú s kakaom a práškom do pečiva) a medzi to vmiešavame mlieko. Nakoniec pridáme olej a rumovú arómu.
2.
Dno formy vymastíme margarínom a vysypeme múkou. Pečieme pri teplote cca 160°C asi 15-20 min.
3.
Kým nám korpus vychladne čokoládu nasekáme na jemno a šľahačkovú smotanu vymiešame s cukrom a smeta-fixom. Následne zmiešame s nasekanou čokoládou.
4.
Po vychladnutí korpus vyberieme z formy a vydlabeme tak, aby sa tam zmestila polovička banánu.
5.
Na dno koprusu dáme malé množstvo krému a naň uložíme banány prekrojené na polovicu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Araya.Askim
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.