FOTORECEPT: Uhorské bravčové mäso
4
porcie
150
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
bravčového stehna
1
ks
cibuľa
podľa chuti
mletá červená paprika
podľa chuti
soľ
1
konzerva
drvené paradajky
podľa chuti
tvrdý syr
podľa chuti
diétna saláma
3
strúčiky
cesnaku
2
tégliky
šľahačková smotana
podľa chuti
jemný kečup
postup
1.
Bravčové rezne nakrájame na rezne, osolíme, postrašíme mletou červenou paprikou, mletým čiernym korením z oboch strán. Cez igelitový sáčok ich rozklepeme, aby korenie a mletá paprika zasadli do mäsa. Na dno jenskej misy alebo pekáča naukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, na to naukladáme mäso.
2.
Rovnomerne pridáme okorenené drvené paradajky.
5.
V šľahačkovej smotane - dala som 2 tégliky, prípadne veľké krabicové balenie - rozmiešame kečup, cesnak a opepríme, osolíme. Môžme pridať aj sójovú omáčku, worčestrovú omáčku, maggi omáčku alebo nejaké iné pochutiny, ktoré máte radi. Dobre to premiešajte a nalejte na mäso. Prikryté pokrievkou alebo alobalom pečte cca 2 hodiny pri 250 stupňoch, treba sledovať.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.