FOTORECEPT: Omeleta so zemiakmi
1
porcia
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
zemiaky varené v šupke
2
ks
vajce
2
PL
olej
morská soľ, korenie čierne mleté
postup
1.
Uvarené zemiaky v šupke očistíme( niekedy aj so šupkou,pokiaľ sú malinké)a nakrájame na uhľadné kúsky. Na panvici na oleji opečieme.
3.
Vylejeme na opražené zemiaky. Necháme chvíľu vajcia zatiahnuť.
4.
Potom pomocou taniera preklopíme celú omeletu na tanier, podávame s nakladanou zeleninou, uhorkou kápiou a podobne. Dobrú chuť.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.