Teľacia pečeň na cibuľke
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
teľacia pečeň
1
ČL
cesnakový olej
1
ks
cibuľa
2
PL
balzamikový ocot
2
PL
voda
trochu
petržlenová vňať
postup
1.
Cibuľu pokrájame na kolieska a opečieme na rozohriatom cesnakovom oleji. Po zhnednutí ju odložíme do misky.
2.
V tej istej panvice opečieme na plátky nakrájanú pečeň. Opekáme 2 minúty z každej strany. Vyberieme na tanier.
3.
Do panvice pridáme ocot, vodu a chvíľu povaríme. Na tanier dáme plátky pečene, na ňu dáme opraženú cibuľu, polejeme octovou zmesou a posypeme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.