Fazuľová polievka s údeným mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
g
suchá fazuľa
150
g
údená krkovička
200
ml
mlieko
40
g
hladká múka
1
ks
cesnaku
mletá červená paprika
ocot
bobkový list
cukor
soľ
postup
1.
Prebratú a umytú fazuľu de§ pred varením namočíme.
2.
Na druhý deň ju v tej istej vode uvaríme spolu s údenou krkovičkou do mäkka.
3.
Uvarenú krkovičku vyberieme a nakrájame na malé kocky.
4.
Cibuľu nasekáme, zmiešame s mletou paprikou a opražíme. Zalejeme múkou a pripravíme svetlú zápražku.
5.
Zápražku prilejeme do fazule, zamiešame a krátko povaríme.
6.
Osolíme, ocukríme a okyslíme podľa chuti. Nakoniec pridáme nakrájané údené mäso
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.