Cestovinový šalát s hydinovým mäsom
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
cestoviny
trochu
olej
400
g
pečené kurča
200
g
cuketa
1
zväzok
cibuľka
200
g
paradajka
200
ml
kyslá smotana
trochu
citrónová šťava
1
PL
vegeta
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
čili korenie
trochu
petržlenová vňať
postup
Cestovinu uvaríme v slanej vode s olejom podľa návodu na obale. Uvarenú necháme odkvapkať. Zeleninu umyjeme, cukety nakrájame na rezance, cibuľku na kolieska. Paradajky na kúsky, zbavíme jadierok a spolu s ostatnou zeleninou ich dáme do šalátovej misy. Pridáme cestovinu, nakrájané kurča a zľahka premiešame. Smotanu, citrónovú šťavu, vegetu, korenie, čili korenie a soľ dobre vymiešame a vlejeme do šalátu. Nakoniec posypeme nasekanou vňaťou. Necháme odležať na chladnom mieste.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.