FOTORECEPT: Zemiakovo-vajíčková omeleta
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
veľký zemiak
6
ks
vajce
100
g
údený syr tofu
100
g
šunka
3
ks
kápia
1
ks
cibuľa
1
KL
sušený cesnak
2
PL
korenie na americké zemiaky
1/2
KL
čierne korenie
2
KL
mletá červená sladká paprika
postup
1.
Cibuľu nakrájame na pásiky a dáme smažiť na panvicu.
2.
Zemiaky ošúpeme a nakrájame na tenké plátky. Keď cibuľa chytí hnedú farbu, pridáme k nej všetky zemiaky a 2 PL korenia na americké zemiaky. Premiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme smažiť nasucho cca 5 min.
3.
Kápiu nakrájame na pásiky a tofu syr na tenké plátky.
4.
K osmaženým zemiakom pridáme kápiu a necháme smažiť 10 min.
5.
Po 10-tich minútach zemiaky na panvici pekne urovnáme a zmiernime teplotu. Uložíme navrch plátky tofu syra a šunky.
6.
Vajíčka rozhabarkujeme v miske, pridáme cesnak, čierne korenie a vylejeme na zemiaky.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.