Hubovo smotanová polievka
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
ml
kyslá smotana
1
ks
vajce
40
g
hladká múka
podľa chuti
soľ
štipiek
rasca
150
g
hríb
4
PL
citrónová šťava
postup
V studenej kyslej smotane rozhabarkujeme vajcia, múku a soľ. Potom do nej za stáleho miešania nalejeme vriacu vodu s trochou rasce, v ktorej sme povarili očistené hríby pokrájané na plátky a polievku ešte chvíľu varíme. Pred podávaním okyslíme citrónovou šťavou alebo octom. Podávame s chlebom alebo so zemiakmi
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.