Pridať recept

Ryža s rybou

ingrediencie

750 ml
rybací vývar
500 g
rybie filé
5 PL
olej
4 strúčiky
cesnaku
4 ks
jarná cibuľka
300 g
ryža
mleté čierne korenie
soľ
sladká mletá paprika

postup

1.
Na väčšie kocky nakrájame rybie filé, osolíme, okoreníme a opečieme na polovici oleja, potom pridáme nakrájanú cibuľku a ešte chvíľku opekáme.
 
2.
Ryžu opečieme na zvyšnom rozohriatom oleji, pridáme nakrájaný cesnak, papriku a zalejeme vývarom. Následne vmiešame rybie filé a prikryté pomaly dusíme približne štvrť hodinku. Následne necháme ryžu aj s rybou odstáť ešte 10 minút vo vypnutej rúre.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií!
Vedeli ste, že ohriate zemiaky majú menej kalórií?
Tušíte, prečo sa oplatí jesť zemiaky či ryžu až na druhý deň? Odpoveď vás prekvapí!
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Oplatí sa ryžu oplachovať? Áno, ale z úplne iného dôvodu, ako si myslíte!
Odporúčania týkajúce sa oplachovania ryže pred varením sa najčastejšie uvádzajú v kulinárskom kontexte...