Zemiaková polievka s jarnou cibuľkou
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
zemiaky
1
zväzok
jarná cibuľka
1
PL
maslo
1
PL
olej
1
liter
zeleninový vývar
podľa chuti
soľ
postup
Na oleji a masle popražíme na kolieska nakrájanú cibuľku (aj zelené časti - dajú polievke výraznú chuť a krásnu zelenú farbu). Zalejeme vývarom, vložíme na kocky nakrájané zemiaky a varime, kým nie sú zemiaky mäkké.
Potom ich sem tam roztlačíme, ale tak aby nám tam zostali väčšie aj menšie kúsky (tým polievku zahustíme).
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
diabambulka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.