Bravčové mäso na štave
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčové karé
150
g
mrkva
100
g
petržlen
50
g
zeler
1
ks
cibuľa
50
g
petržlenová vňať
soľ, korenie, solamyl, olej
postup
Mäso umyjeme a nakrájame na malé kocky. Na oleji si speníme cibuľku, pridáme mäso a osmahneme. Podlejeme vodou a dusíme asi 20 minút. Zeleninu si očistíme na krájame na kocky a koliečka, pridáme k mäsu, so soľou, korením, vňatou a udusíme do mäkka. Podávame napr. so zemiakovou knedlou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
jojkabrecova
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.