FOTORECEPT: Kakaový tofu koláč
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
šálky
špaldová múka jemne mletá
2
ks
vajce
3
PL
med
3/4
šálka
olej
1
šálka
mlieko
1
ks
citrónová kôra
1
ks
kypriaci prášok do pečiva
3
PL
kakao
Tofu cesto
400
g
biele neúdené tofu
2
PL
med
1
šálka
mlieko
2
PL
zemiakový škrob
postup
1.
V mise rozmixujeme vajcia s medom do penista. Pridáme olej a mlieko.
2.
V druhej miske zmiešame múku s práškom do pečiva.
3.
Do zmesi vajec, oleja a mlieka pridáme múku s práškom do pečiva a kakao. Krátko vyšľaháme.
5.
Pripravíme si tofu cesto. V mise rozmixujeme tofu syr, med, mlieko a zemiakový škrob.
7.
Na vymastený a múkou vysypané plech (veľkost cca 23x35 cm) vylejeme 3/4 kakaového cesta, na to vylejeme tofu cesto.
8.
Ako poslednú vrstvu dáme zvyšnú 1/3 kakaového cesta.
9.
Vidličkou vytvoríme podľa chuti rôzne tvary a ornamenty. Pečieme 40 min. pri teplote 170 stupňov.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.