Varené hovädzie mäso so zelerom
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
700
g
hovädzie mäso
500
g
zeler
50
g
slanina
1
ks
cibuľa
1
ks
mrkva
1
ks
petržlen
čierne korenie
soľ
petržlenová vňať
postup
1.
Mäso uvaríme domäkka s koreňovou zeleninou a zelerom.
2.
Slaninu pokrájame na malé kocky a necháme rozpustiť. Na slaninu dáme pokrájaný uvarený zeler a pokrájanú cibuľu, opečieme, zalejeme vývarom a dusíme za občasného podlievania asi 20 minút.
3.
Podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Lepkavé zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.