Hovädzie á la Stroganov
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
800
g
hovädzie mäso
trochu
tuk na opekanie
trochu
múka
podľa chuti
soľ
1
ks
cibuľa
5
ks
šampiňóny
trochu
čierne korenie
1
téglik
kyslá smotana
trochu
pikantná horčica
postup
1.
Mäso pokrájame na rezančeky, mierne pomúčime. Potom mäso krátko opečieme n oleji s nadrobno pokrájanou cibuľou (necháme ju najskôr zosklovatieť).
2.
Pridáme plátky šampiňónov, osolíme, okoreníme a dusíme 3-5 minút. Polejeme kyslou smotanou ochutenou štipľavou horčicou a necháme spojiť.
3.
Podávame s varnými alebo restovanými zemiakmi posypanými petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.