Kuracie soté so zeleninovým ragú
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
kuracie prsia
2
ks
mrkva
1
ks
kučeravý šalát
1
ks
kaleráb
1
ks
sterilizovaná kukurica
2
ks
farebná paprika
1
ks
cesnaku
kari
soľ
olej
postup
Kura umyjeme a nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme. Zeleninu nakrájame na pásiky. Na panvici rozpálime olej a mäso orestujeme zo všetkých strán. Pridáme zeleninu, osolíme, podľa chuti okoreníme karí korením, prihodíme nastrúhaný alebo popučený cesnak a dusíme, kým zelenina nie je mäkká. Podávame s ryžou!
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.