FOTORECEPT: Jablkovo-čokoládový dezert
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
jablko
kakaový puding
kyslá pochúťková smotana
čokoládové guľôčky
postup
2.
Dáme do hrnca a popražíme, môžeme podliať vodou alebo mliekom.
3.
Keď sú jablká opražené a udusené pridáme puding.
4.
Rozmiešame a odstavíme, dáme zmes vychladnúť.
5.
Do studených jabĺk s pudingom pridáme kyslú smotanu a rozmiešame.
6.
Pripravenú zmes podávame do pohárov a dáme jednu vrstvu čokoládových guľôčok a zmesi s jablkami a tak opakujeme.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.