Tofu na čínsky spôsob
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
tofu
1
ks
cibuľa
3
strúčiky
cesnaku
4
PL
sójová omáčka
1/2
KL
mleté čierne korenie
1
KL
drvená rasca
1
KL
mletá červená paprika
1
PL
cukor
1/2
KL
kari korenie
2
PL
olej
1
PL
kečup
1
ks
zelená paprika
postup
1.
Tofu pokrájame na kocky, vložíme do misky a pokropíme sójovou omáčkou. Pridáme korenie, papriku a drvenú rascu. Pokvapkáme olejom a necháme asi 20 minút odstáť.
2.
Na panvici zohrejeme dve lyžice oleja a kocky Tofu opražíme 7-10 minút. Vyberieme ich na tanier. Vo výpeku speníme cibuľu a rozotretý cesnak, pridáme cukor a miešame, kým sa nerozpustí. Pridáme syr a papriku pokrájanú na pásiky. Ochutíme kečupom, kari korením, soľou, podlejeme malým množstvom vody a prikryté dusíme na miernom ohni 10-15 minút. Podávame so špagetami alebo ryžou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.