FOTORECEPT: Špenátové rizoto s čiernymi olivami
stredná
náročnosť
ingrediencie
300
g
ryža basmati
500
g
mrazený špenát
2
ks
cibuľa
1
KL
olej
100
g
čierne olivy
1
KL
mleté čierne korenie
3
KL
soľ
5
PL
sójová omáčka
postup
1.
Ryžu prepláchneme a uvaríme podľa návodu.
2.
Cibuľu nakrájame na pásiky a na oleji ju dohneda osmažíme.
3.
K osmaženej cibuli pridáme rozmrazený špenát, soľ, čierne mleté korenie a sójovú omáčku.
4.
Zaleje cca 300 ml vody a všetko spolu varíme 10 minút.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.