FOTORECEPT: Piškotový koláč s kiwi
24
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
190
g
hladká múka
150
g
cukor práškový
100
ml
mlieko
100
ml
olej
4
ks
vajcia
1
KL
prášok do pečiva DrOetker
Tvarohová plnka
250
g
tvaroh hrudkovaný
2
tégliky
kyslá smotana
1
ks
Smetafix DrOetker
1
balíček
vanilkový cukor DrOetker
4
PL
cukor práškový
Na vrch
2
balíčky
Galaretka, egrešová a citronová
podľa chuti
cukor
6
ks
kiwi
postup
Výborný koláč s tvarohovou plnkou, ovocím a želatinou.
1.
Vajcia si rozdelíme na žĺtka a bielka. Z bielkov vyšľaháme sneh, žĺtky s cukrom vymiešame do penista, pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva, a olej s mliekom. Nakoniec pridáme sneh z bielkov.
2.
Cesto vylejeme na plech, ktorý mame vystlaný s papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 180°C cca 15-25 min.
3.
Urobíme krém: Do tvaroihu vmiešame vanilkový cukor, cukor, pridáme smotany a Smetafix. Premiešame.
7.
Na tvarohovú plnku naukladáme plátky kiwi a touto želatinou všetko pekne zalejeme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.