FOTORECEPT: Restovaná kuracia pečeň na cibuli
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracia pečeň
2
ks
cibuľa
podľa chuti
olej rastlinný, majorán, korenie čierne mleté, soľ
postup
Dnes som si spravila obedovú rýchlovku. Niekto jedol s chlebom, iní v zemiakovej placke.
1.
Kuraciu pečeň umyjeme, nakrájame na drobnejšie.
2.
Na oleji v panvici osmahneme cibuľu, na hrubšie pokrájanú.
3.
Pridáme kuraciu pečeň a restujeme. Pridáme korenie a majorán. Ku koncu pridáme aj soľ.
4.
Pripravíme si zemiakovú placku klasicky zo strúhaných zemiakov, soli, majoránu, rasce, čierneho mletého korenia a hladkej múky na oleji opečieme.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.