FOTORECEPT: Pečený čaj
6
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
ks
jablko
3
ks
hruška
1
ks
limetka
2
hrste
černice
1
pohár
zavárané josty
1
ks
škoricový cukor Dr Oetker
1
dl
pomarančový džús
3
ks
badián
6
ks
klinčeky
5
PL
cukor
1
KL
mletá škorica
postup
Voňavý pečený čaj je skvelý na zimné večery.
1.
Jablka a hrušky ošúpeme na nakrájame na malé kocky. Spolu s černicami a jostami (prípadne aj iným ovocím) dáme na plech.
2.
Posypeme to cukrom, škoricoým cukrom a premiešame. Pridáme škoricu, klinčeky a badián.
6.
Ešte horúce ovocie hneď plníme do pohárov a prevrátime ich hore dnom. Dáme sterilizovať na 10 minút.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
helkahelenka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.