Bylinkové paradajky s rezancami
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
vaječné rezance
100
g
mrazený hrášok
1
kg
koktailová paradajka
1
ks
chilli paprička
2
KL
ochutený olej
1
zväzok
petržlenová vňať
2
stonky
mäta
1
KL
med
trochu
mleté čierne korenie
postup
1.
Rezance uvaríme v dostatočne posolenej vode podľa návodu. Paradajky umyjeme a pokrájame na malé kocky. Čili papričky umyjeme.
2.
Rozohrejeme wok a potom olej. V ňom na strednom ohni opekáme papričku pol minúty. Pridáme kocky paradajok, dôkladne prehrejeme a 5 minút miešame na panvici.
3.
Z umytej petržlenovej vňate a mäty otrasieme vodu a oboje pokrájame nadrobno. Pridáme k paradajkám. Vyberieme čili a ochutíme 1 lyžičkou medu, soľou a mletým čiernym korením. Podľa chuti, môžeme primiešať aj uvarený hrášok.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.